kulcstartó, kezdőlap link  kulcstartó, kapcsolat link

 

Dö trú sztori

 

A Plexi Team Bt.-t 1995-ben alapítottuk egy reklámötlet alapján. Ennek lényege az volt, hogy lefényképeztük az utcán azokat a cégeket, amelyek úgymond lefényképezhetőek voltak, s a képet beletettük egy átlátszó plexi kulcstartó ba. A kulcstartó másik oldalán pedig ajánlottuk, hogy felvisszük a cég logóját, nevét, s más tetszőleges adatokat.

Majd az így elkészült saját mintával megkerestük a tulajdonost, és a kezébe adtuk a már félig elkészült saját kulcstartóját.

A kulcstartó ötlet sikerén, és a sok kulcstartó megrendelésen felbuzdulva lassan más reklámtárgyakat is felvettünk a kínálatunkba a kulcstartók mellé, s új kollegákat tanítottunk be, akik hozzánk hasonlóan hosszú évekig "utcai ügynökként" tevékenykedtek.

Ezzel a módszerrel nagyon sok személyes ismeretségre és tapasztalatra tettünk szert. A hőskor tapasztalatainak segítségével ma az online marketing korszakában is jobban átérezzük ügyfeleink problémáit, tudunk gondolkodni az ő fejükkel, s könnyebben megtaláljuk a cégre szabott leghatékonyabb megoldásokat.

Mintegy 2500 utánrendelőnk a bizonyítéka, hogy jó úton járunk.

Reméljük Önt is hamarosan ügyfeleink közt tudhatjuk.